Vi har just nu en kampanj för dig som vill rekommendera Budkeep för en kompis!

Hur det går till:

1. Logga in på ditt konto på budkeep.com
  2. Väl inloggad, bjud in din vän via denna länk
  3. När din vän skapat ett konto via din länk informeras budkeep om detta, skicka gärna ett mail till hej@budkeep.com om du vill ha en bekräftelse på att allt gått rätt till
  4. När din vän genomfört sin första hyresperiod eller fått sitt första utrymme uthyrt så aktiveras kampanjen
  5. Efter 15-45 arbetsdagar får du 300 kronor och din vän ett valfritt presentkort på 100kr.

Denna kampanj är giltig fr.om. 16/8-31/12 2019.

För frågor kring "Bjud in en vän"-kampanjen, vänligen kontakta oss på hej@budkeep.com med ämnesrad "Bjud in en vän"