När du fyllt i alla fält och klickat på "Spara annons" så öppnas en kalender till höger, här har du alternativet att välja dagar då utrymmet inte kan hyras ut, detta är en bra möjlighet om du till exempel hyr ut en parkeringsplats men vet att du själv behöver tillgång till denna ett visst datum, eller om du endast vill ta emot bokningsförfrågningar för utrymmet om någon vecka. Om utrymmet kan hyras under hela kalenderperioden så är allt du behöver göra att klicka ner denna ruta, då är utrymmet automatiskt bokningsbart för upp till 85 dagar.

Har du fler funderingar kring tillgänglighet och kalendervyn? Öppna chatten nere till höger eller skriv till oss på hej@budkeep.com :-)