Om du inte hittar ett förvaringsutrymme som passar just dina behov så är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer då att hålla ögonen öppna efter ett utrymme som passar dina preferenser och hör sedan av oss till dig när ett sådant utrymme dyker upp.

Klicka på knappen nedan för att skicka in en intresseanmälan.

Om du har några fler frågor eller vill komma i kontakt med oss kan du antingen chatta med oss (rutan i högra hörnet), maila oss på
hej@budkeep.com eller ringa oss på 079-341 40 72