Att förvara dina saker har aldrig varit enklare! Genom att använda Budkeep så kan du hyra ett utrymme nära dig och minska klimatpåverkan tack vare att nya förvaringsutrymmen inte behöver byggas.

Om du har ytterligare funderingar kring vår tjänst och vad vi erbjuder så får du gärna titta förbi vår FAQ där vi svarar på det mesta, eller chatta med oss direkt genom att trycka på ikonen nere i högra hörnet.

Med Budkeep kan du komma igång och hyra ett förvaringsutrymme med 3 enkla steg

1. Hitta ett förvaringsutrymme

Registrera dig som användare och sök efter ett förvaringsutrymme som passar just dig. Bilda dig en uppfattning om utrymmet genom att läsa i annonsen om tillgänglighet, vad som passar att förvaras i utrymmet, samt se bilder.

Du kan registrera dig som användare här:

• Skriv in vilken stad du vill hyra förvaringsutrymme i och klicka på sök
  • Gå igenom annonser och navigera med hjälp av kartan för att hitta den plats du önskar
  • Klicka på en annons och läs specifikationer och beskrivning om utrymmet

2. Hitta ett förvaringsutrymme

Välj vilka datum du vill hyra utrymmet i kalendern till höger och tryck sedan på "Skicka förfrågan". I nästa steg ser du en översikt av din förfrågan, där du har möjlighet att fylla i ett meddelande till din potentiella värd samt fyller i dina betaluppgifter. Efter att ha fyllt i denna information klickar du på "Bekräfta betalning". En konversation påbörjas nu med värden angående den hyresperiod du valt. Du debiteras inga pengar i detta steg.

• Du har nu möjlighet att chatta med din värd, om du har några funderingar så är det lämpligt att ställa dom här.
  • Din värd har nu alternativen att neka eller acceptera din förfrågan. Ni kan under tiden kommunicera fritt.
  • Väljer din värd att acceptera förfrågan så debiteras ditt konto det angivna beloppet.

3. Börja använd!

Voila! Ni har nu kommit överens om en uthyrning. Grattis till ett bra val! Nu är det bara upp till er att bestämma en tid för att mötas upp. Tänk på att tillgången till utrymmet varierar beroende på vad din värd har för villkor i avtalet.

• När du träffar din värd så stäm av att dess identitet är densamma som står i annonsen, genom att visa ID-kort
  • Vi rekommenderar dig att ta foton på de objekt som du kommer att förvara för att underlätta vid eventuell tvist
  • Om nycklar till förvaringsutrymmet ingår i kontraktet så kom ihåg att få tillgång till dom
  • När ni har mötts upp och du fått tillgång till ditt utrymme, gå in i meddelande-konversationen med din värd och bekräfta detta.

Om du har några fler frågor eller vill komma i kontakt med oss kan du antingen chatta med oss (rutan i högra hörnet), maila oss på hej@budkeep.com eller ringa oss på 079-341 40 72